suomeksiin EnglishПо-русски

Kauppa

 

SeikkailuviiKarilta löytyy seuraavanlaisia myytäviä tuotteita ja vuokrattavaa kalustoa:

Aktiviteetteja kuten köysilaskeutuminen Olhavanvuorelta, kirkkovenesoutua Repovedellä, koskenlaskua Kymijoella yms.

Vuokrattavia välineitä ovat mm. inkkarikanootit, kajakkikaksikot ja -yksiköt, soutu-, moottori- ja kirkkoveneet sekä lumikengät.

Osta tai vuokraa verkkokaupastamme!

*********************************************************************************

Ohjeet vuokraajille:

  • Käyttä aina melontaliivejä ja koskessa kypärää. Tarkista välineiden kunto ennen retkelle lähtöä. Älä koskaan lähde melomaan rikkinäisellä kanootilla tai varusteilla. Kalustoa hakiessasi varmista että sait kaiken.
  • Melo selvinpäin ja mieluiten ryhmässä. Yksin meloessasi pysy uimaetäisyydellä rannasta. Älä yliarvioi taitojasi ja muista kylmän veden vaarat ja vaikutukset.
  • Ryhmässä meloessasi muista aina järjestäjän vastuu. Käytä vain auktorisoituja ja päteviä melonnanohjaajia tai -oppaita. Maksullisissa tilaisuuksissa on oltava mukana pelastustaitoinen ohjaaja, yhtä ohjaajaa kohti saa olla enintään 16 melojaa ja 10 alusta (kanoottia).
  • Liivit valitaan koon mukaan. Painosuositusta tärkeämpää on sopivuus ja istuvuus. Kaikki aikuisille tarkoitetut liivimme kelluttavat vähintään ohjeiden määräämät 50 Newtonia.
  • Melojen sopiva pituus löytyy parhaiten kokeilemalla. Vaihdelkaa meloja keskenänne matkan aikana.
  • Kanoottien kuljetus on hyvä katsoa ja miettiä yhdessä kanoottia noudettaessa. Yleisemmin kanootti rikkoutuu otettaessa sitä pois kattotelineeltä. Olkaa varovaisia ja kohtuullisia. Neuvomme mielellämme.
  • Jokaisen kanootin varusteisiin kuuluu melat, liivit, tyhjennysväline, kartta, vesitiivis varustepussi /-säiliö ja kypärä jos melotaan virtaavassa vedessä. Kanootissa on tarra: "Käytä aina meloessasi melontaliiviä, tarkasta kellukkeet ja pidä tyhjennysväline saatavilla. Ne lisäävät turvallisuuttasi". Mikäli tarra on kulunut pois tms. niin tämä kirjallinen ohje korvaa sen.
  • Älä luota sokeasti reittioppaisiin vaan tarkista aina reittisi itse. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Kysy rohkeasti neuvoa, se on kaikkien etu.

NÄMÄ OVAT VUOKRAEHTOMME:

  • Vuokraaja käyttää välineitä omalla vastuullaan ja näiden ohjeiden mukaisesti. Vuokrattavia tuotteita ei ole vuokraajan toimesta vakuutettu.
  • Mikäli vuokratut välineet palautetaan pesua tai korjausta vaativassa kunnossa, veloitetaan tästä aiheutuneet kustannukset asiakkaalta vuokran päälle. Korjauskelvottomasta välineestä veloitetaan uuden vastaavan tuotteen hinta. Väärinkäsitysten välttämiseksi neuvomme mielellämme välineiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.