suomeksiin EnglishПо-русски

Matka- ja retkiluistelu

 

Matkaluistelurata tarjoaa vauhdikkaan ja mieleenpainuvan elämyksen luonnon jäällä niin satunnaiselle luistelijalle kuin kokeneelle retkiluistelijallekin. Rata on noin 2,5km pitkä.

Matka- ja retkiluistelu

Matkaluistelu on jokaiselle sopivaa turvallista luistelua luonnonjäille auratuilla jääradoilla eli matkaluisteluradoilla. Retkiluistelu on puolestaan oma lajinsa ja sitä harrastetaan vapailla ja auraamattomilla luonnonjäillä turvavarusteineen ryhmissä. Lisätietoja matka- ja retkiluistelun välisistä eroista saat yhteistyökumppaneiltamme luisteluliitolta ja Matkaluistelijat ry:ltä.

Matkaluisteluradan aukioloajat

Matkaluistelurata on avoinna olosuhteiden niin salliessa seuraavasti:

Maanantai klo 10-17
Tiistai klo 10-17
Keskiviikko klo 10-17
Torstai klo 10-17
Perjantai klo 10-17
Lauantai klo 10-17
Sunnuntai klo 10-17

Liput ja lipunmyyntipiste

Alueelle voit ostaa sekä kausikortin että kertalippuja. Kausikortit ja kertaliput voi ostaa www-palvelusta ja toimistosta radan aukioloaikoina. Maksuksi kelpaavat käteisen ja pankki-/luottokorttien ohessa myös Smartum- ja RJ Kuntoilusetelit

Liput

  • Kausikortti, 45 eur / hlö
  • Kertalippu 6 eur/hlö
  • alle 12 vuotiaat -50%
  • alle 7 vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa
  • koululuokat (ohjaaja + oppilaat) 60 eur/luokka

Retkiluistimet, sauvat ja kypärä

Toimistolta on vuokrattavissa muutamia pareja touring -luistimia (omiin kenkiin asennettavia) sekä sauvoja ja kypäriä. Suosittelemme suojainten käyttöä jäällä liikuttaessa.

Radan käyttö

Rataa saavat käyttää vain kausikortin tai kertalipun omaavat henkilöt, joten muista ottaa ne aina mukaasi. Kortit ja liput tarkistetaan pistokokein. Mikäli radalta tavataan kortiton tai liputon luistelija, peritään tältä luvattomasta käytöstä 45 eur.

Kulkuyhteydet ja kartta

Kuvaukset ja kartta löytyvät täältä.

Kertaliput ja kausikortit helposti verkkokaupasta