suomeksiin EnglishПо-русски

Matka- ja retkiluistelu

 

Kuusaanlammen matkaluistelurata on samalla moottoripyöräilijöiden harjoittelurata. Luistelurata on käytössä muina paitsi moottoripyörien harjoitteluajankohtina.

Matka- ja retkiluistelu

Matkaluistelu on jokaiselle sopivaa turvallista luistelua luonnonjäille auratuilla jääradoilla eli matkaluisteluradoilla. Retkiluistelu on puolestaan oma lajinsa ja sitä harrastetaan vapailla ja auraamattomilla luonnonjäillä turvavarusteineen ryhmissä. Lisätietoja matka- ja retkiluistelun välisistä eroista saat yhteistyökumppaneiltamme luisteluliitolta ja Matkaluistelijat ry:ltä.

Matkaluisteluradan aukioloajat

Henkilökunta on paikalla sunnuntaisin klo 10-17 sekä erikseen sovittavina ajankohtina, jolloin toimistosta voi ostaa kertalipun. Muina aikoina rata on avoinna kausi- ja radanhoitomaksun suorittaneille. Moottoripäivinä eli keskiviikkoisin ja lauantaisin luistelu ei ole sallittu. Poikkeuksina ovat ne päivät jolloin moottoripäivät eivät toteudu

Liput ja lipunmyyntipiste

Alueelle voit suorittaa kausi- ja radanhoitomaksun sekä ostaa kertalippuja. Voit ostaa ne www-palvelusta ja toimistosta radan aukioloaikoina. Maksuksi kelpaavat käteisen ja pankki-/luottokorttien ohessa myös Smartum- ja RJ Kuntoilusetelit

Liput

  • Kausimaksu, 45 eur/hlö
  • Radanhoitomaksu 25€/hlö
  • Kertalippu 6 eur/hlö
  • alle 12 vuotiaat -50%
  • alle 7 vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa
  • koululuokat (ohjaaja + oppilaat) 60 eur/luokka

Retkiluistimet, sauvat ja kypärä

Toimistolta on vuokrattavissa kuusi paria touring -luistimia (omiin kenkiin asennettavia), muutama pari SNS- ja NNN- siteellisiä teriä ja niihin vapaantyylin monoja (hajakokoja) sekä sauvoja ja kypäriä. Suosittelemme suojainten käyttöä jäällä liikuttaessa.

Radan käyttö

Rataa saavat käyttää vain kausi- ja radanhoitomaksun tai kertalipun suorittaneet henkilöt, joten muista ottaa ne aina mukaasi. Kortit ja liput tarkistetaan pistokokein. Mikäli radalta tavataan kortiton tai liputon luistelija, peritään tältä luvattomasta käytöstä 45 eur.


Kertaliput ja kausikortit helposti verkkokaupasta