Siirry sisältöön

Retkiluistelurata

6,00 €
Varaa

Kuusaanlammen matkaluistelurata on samalla moottoripyöräilijöiden harjoittelurata. Luistelurata on käytössä muina paitsi moottoripyörien harjoitteluajankohtina.

Matka- ja retkiluistelu

Matkaluistelu on jokaiselle sopivaa turvallista luistelua luonnonjäille auratuilla jääradoilla eli matkaluisteluradoilla. Retkiluistelu on puolestaan oma lajinsa ja sitä harrastetaan vapailla ja auraamattomilla luonnonjäillä turvavarusteineen ryhmissä. Lisätietoja matka- ja retkiluistelun välisistä eroista saat yhteistyökumppaneiltamme luisteluliitolta ja Matkaluistelijat ry:ltä.

Liput

Kaikki liput ovat ostettavissa yltä. Kertaliput ovat voimassa valitun päivän. Kausikortit ja radanhoitomaksu ovat voimassa valitusta päivämäärästä kauden loppuun.

  • Kausimaksu, 45 eur/hlö
  • Radanhoitomaksu 25€/hlö
  • Kertalippu 6 eur/hlö
  • alle 12 vuotiaat -50%
  • alle 7 vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa
  • koululuokat (ohjaaja + oppilaat) 60 eur/luokka

Matkaluisteluradan aukioloajat

Henkilökunta on paikalla sunnuntaisin klo 10-17 sekä erikseen sovittavina ajankohtina, jolloin toimistosta voi ostaa kertalipun. Muina aikoina rata on avoinna kausi- ja radanhoitomaksun suorittaneille. Moottoripäivinä eli keskiviikkoisin ja lauantaisin luistelu ei ole sallittu. Poikkeuksina ovat ne päivät jolloin moottoripäivät eivät toteudu

Retkiluistimet, sauvat ja kypärä

Toimistolta on vuokrattavissa kuusi paria touring -luistimia (omiin kenkiin asennettavia), muutama pari SNS- ja NNN- siteellisiä teriä ja niihin vapaantyylin monoja (hajakokoja) sekä sauvoja ja kypäriä. Suosittelemme suojainten käyttöä jäällä liikuttaessa.

Radan käyttö

Rataa saavat käyttää vain kausi- ja radanhoitomaksun tai kertalipun suorittaneet henkilöt, joten muista ottaa ne aina mukaasi. Kortit ja liput tarkistetaan pistokokein. Mikäli radalta tavataan kortiton tai liputon luistelija, peritään tältä luvattomasta käytöstä 45 eur.