Siirry sisältöön

Huvila Teininiemi

80,00 € / vrk

Tuoteoptiot

Uusi majoituskohde Huvila AKT Repoveden rannalla Teininiemessä, Hillosensalmella. Kohteessa on vuokrattavissa sulan veden aikaan 4 kpl 2 hlö:n majoitusrakennuksia, joissa on sähkölämmitys. Majoittujille on käytössä päärakennus, jossa on mm. oleskelutila, keittiö ja sauna. Pihapiiristä löytyy grillikota ja kuivakäymälä.


Majoitus on tarkoitettu lisäpalveluna Seikkailuviikarin kanootti- ja/tai kajakkivuokraajille sekä taksiveneasiakkaille.


Huvilan tyyppi ja piha
Huvila on 1970-luvulla rakennettu. Huvilassa on keittiö, tilava oleskelutila, sauna, kylmiö sekä tarvittaessa lisämajoitukseen erillisiä huoneita. Ulkoa löytyvät 7 kpl ns. pikkumökkejä joita varattavissa 4 kpl, käymälärakennus ja grillikatos. Omassa rannassa on laituri.


Majoituspaikkoja on 8 henkilölle. Telttojen pystyttäminen pirtin ympäristöön ei ole sallittua. Huomioitavaa on, että kohteessa saattaa olla myös muita majoittujia ja/tai saunojia, jolloin yhteiskäyttötilojen käytöstä kuten oleskelutila, sauna, keittiö, grillikatos tulee sopia muiden käyttäjien kanssa.


Sijainti
Huvila sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Karhulahden taukopaikasta.

Linkki sijaintiin

Taksiveneasiakkaat kuljetetaan suoraan huvilan rantaan/laituriin. Taksi tilataan numerosta 0500 862 862 (Kari Niemi, Seikkailuviikari Oy).


Varustelu
•    Keittiö
•    Jääkaappi
•    Porakaivo
•    Tuvassa avotakka lämmittämiseen (peruslämpö ilmalämpöpumpulla).
•    Puulämmitteinen sauna, lämminvesisäiliö.
•    Oma ranta ja laituri.
•    Ruokailuvälineet 8 hlölle
•    Kahvipannu, paistinpannu ja kaksi kattilaa
•    4 kpl 2 hlö:n majoitusrakennuksia joissa peitot, tyynyt ja liinavaatteet
•    Puuvaja polttopuineen
•    Kuivakäymälä
•    Grillikota
•    Kirves pilkkomista varten.


Huom! Liinavaatteet sisältyvät palveluvarustukseen. Liinavaatteet löytyvät päärakennuksessa olevasta varastosta. Käytetyt liinavaatteet laitetaan niille varattuun koriin, josta ne toimitetaan pestäväksi.


Huvilan varaaminen ja käyttö

Huvila on varattavissa vain Seikkailuviikarin melontakaluston vuokraajille ja taksiveneasiakkaille lisäpalveluna.


Huvila on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 12:sta lähtöpäivän klo 10:een. Vuokralainen saa mennä huvilalle vasta sitten, kun varausaika alkaa.


Avaimet
Päärakennuksen avain sijaitsee avainlaatikossa suoraan kohteessa. Avainlaatikon PIN- koodi ilmoitetaan varaajalle kalustovuokrauksen yhteydessä tai taksiveneasiakkaille erillisenä tietona. Päärakennuksen avain on palautettava heti välittömästi oven avauksen jälkeen takaisin lukolliseen avainsäilöön ja sekoitettava koodilukko.

Mökin avaimet löytyvät päärakennuksen keittiön kaapista (ovessa avaimen kuva). Vuokralainen on vastuussa tästä avaimesta koko varauksensa ajan. Avain tulee palauttaa heti varauksen päättyessä samaan avainlaatikkoon ja naulaan, mistä se otettiin. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.


Siisteys, loppusiivous ja roskat
Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Huvila ja majoitustila tulee olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen.


Huvilalla noudatetaan roskatonta retkeilyä. Biojätteen voi laittaa kuivakäymälään kuivikkeen seassa ja poltettavat roskat (EI alumiinivuorattuja tai metallia sisältäviä materiaaleja) voi polttaa saunan uunissa tai takassa. Poltettavia roskia ei kuitenkaan saa jättää seuraavalle saapujalle sytykkeiksi. Kaikki muu jäte on kuljetettava pois. Huvilalle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita.


Lemmikkieläimet
Ei sallittu.


Ehdot
Huvilan varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko huvilasta, majoitustilasta sekä myös kavereistaan. Tutustu voimassa oleviin ehtoihin ennen varaustasi.