Siirry sisältöön

Kuutinlahden melontatukikohta

Kuutinlahden Melontatukikohta on Repoveden kansallispuiston keskellä Mustalamminvuoren juurella sijaitseva self-service -palvelupiste, joka mahdollistaa kanootin yhdistämisen saumattomaksi osaksi patikkaretkeä. 

Melontatukikohta on SeikkailuviiKarin itsepalvelupiste omatoimisille Repoveden kävijöille. Tukikohdassa ei ole jatkuvaa päivystystä, vaan kanoottien käyttö perustuu vahvaan luottamukseen kauppiaan ja käyttäjän välillä. Kaluston saa käyttöönsä numerokoodeilla.

Itsepalvelumelontatukikohdan kalustoa käytetään aina omalla vastuulla. Kaluston käyttäjällä tulee olla aikasempi kokemus melomisesta sekä tietämys kalustosta. Tämän lisäksi uimataito on välttämätön.

Tukikohdan sijainti

Kuutinlahden melontatukikohta sijaitsee Mustalamminvuoren juurella Kuutinkämpän ja Mustavuoren kodan välissä (Kuutinkämppä n. 150m, Mustavuoren kota n. 100m). Kulku tukikohtaan lähtee suoraan pääpolulta samasta kohtaa, josta lähtee polku Mustanlamminvuoren päälle näkötornille (400m).

HUOM! Kunnioitathan kämpän ja kodan yksityisaluetta etkä kulje kyseisten kohteiden piha-alueiden läpi.

 

Melominen Repovedellä

Repovesi esittäytyy omassa lumoavassa asussaan vesiltä katsottaessa. Reittimahdollisuuksia on useita ja nähtävää on paljon. Tärkeää on myös muistaa muutamia sääntöjä ja ohjeita.

Tutustu tarkemmin: Melominen Repoveden kansallispuistossa (Tervarumpu).

Kuinka pääsen alkuun?

Vuokraa haluamasi välineet sinulle sopivana päivänä. Välineet noudetaan itsepalveluperiaatteella Kuutinlahden Melontatukikohdasta, joka sijaitsee Kuutinlahdella Mustalamminvuoren juurella Kuutinkämpän ja Mustavuoren kodan välissä. Lähin sisääntulo on Saarijärvi, jonne on noin 3 kilometriä ja ajallisesti noin tunti. Saarijärvelle voi jättää auton.

Kalusto ja varusteet ovat lukkojen takana. Varaajille lähetetään varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon numerokoodi ennen varauksen alkua. Koodin avulla varattu kalusto varusteineen saadaan käyttöön.