Siirry sisältöön

Lapinsalmen melontatukikohta

Repoveden kansallispuistoon Lapinsalmen sisääntuloon on rakennettu Metsähallituksen toimesta uusi, useamman yrittäjän käytössä oleva melontatukikohta, jossa Seikkailuviikarilla on kaudella 2024 kaksi (2) kappaletta avokanootteja eli "inkkareita"sekä kolme (3) kappaletta kajakkiyksiköitä vuokralla. Seikkailuviikarin self servicen varaston tunnus on E. Tarvittaessa kalustoa toimitetaan lisää Hillosensalmen melontatukikohdasta, jossa sijaitsee yrityksen päävarasto.

Melontatukikohta on SeikkailuviiKarin itsepalvelupiste omatoimisille Repoveden kävijöille. Tukikohdassa ei ole jatkuvaa päivystystä, vaan vuokravälineiden käyttö perustuu vahvaan luottamukseen kauppiaan ja käyttäjän välillä. Kaluston saa käyttöönsä numerokoodeilla.

Itsepalvelumelontatukikohdan kalustoa käytetään aina omalla vastuulla. Kaluston käyttäjällä tulee olla aikaisempi kokemus melomisesta sekä tietämys kalustosta. Tämän lisäksi uimataito on välttämätön.

Tukikohdan sijainti

Lapinsalmen melontatukikohta sijaitsee Lapinsalmen sisääntulossa, rantaan vievän pelastustien varrella, lähellä rantaa. 

Osoite: Riippusillantie 55, 47910 Hillosensalmi, Kouvola.

Melominen Repovedellä

Repovesi esittäytyy omassa lumoavassa asussaan vesiltä katsottaessa. Reittimahdollisuuksia on useita ja nähtävää on paljon. Tärkeää on myös muistaa muutamia sääntöjä ja ohjeita.

Tutustu tarkemmin: Melominen Repoveden kansallispuistossa (Tervarumpu).

Kuinka pääsen alkuun?

Vuokraa haluamasi välineet sinulle sopivana päivänä. Välineet noudetaan itsepalveluperiaatteella Lapinsalmen Melontatukikohdasta varauksen alkaessa.

Kalusto ja varusteet ovat lukkojen takana. Varaajille lähetetään varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon numerokoodi ennen varauksen alkua. Koodin avulla varattu kalusto varusteineen saadaan käyttöön.